Jag vet, Jag vet!

Jag vet att jag är skit dålig på att blogg ska försöka bli bättre!
Allt ser bra ut här hemma börjar få saker och ting på plats efter renoveringen=) det blev så fint=) Idag har jag varit inne i stan på sebbs sista rättegång det såg ganska ljust ut för honom hoppas att han får hjälp nog det bästa för honom! Sen blev det lite bil turer hit och dit med Micke och stefan vem annars drar med mig på såna konstiga bilturer=) Nej dags attt sova ska upp tidigt imorgon=( Pusss

Baby shower!

Hade så gärna velat åka till sthlm idag för att kunna gå på Marias baby shower men har fan lite dåligt med pengar plus att jag MÅSTE jobba skit tråkigt men jag hoppas att hon får kul och massa fina pressenter av alla kommer nog upp nästa vecka då ska jag köpa något fint till henne och hennes lilla prinsessa så klart=) Sen har vi ju pappan också Robban det blir ju en liten pressent till honom med så klart det e ju inte bara Maria som ska ha barn! Vill säga till er båda grattis och hoppas att allt kommer gå bra och jag vet att ni kommer bli jätte bra föräldrar ska bli så kul när den lilla kommer ut e ju så nyfiken på henne=)
Dags att gå upp och följa med Mrs Edman till stan för att lämna hennes lilla unge elller lilla och lilla hon blir ju 2 i sommar=)

Sen blir det att åka hem till Klinte igen och fixa iordning sig för att sen åka och jobba känns lite så där faktiskt mår inte så bra idag faktiskt känns inte så bra att jobba då! nej nu blir det till att fixa sig=)

Jobbe!

Ska snart åka iväg till jobbet ska prata lite om i sommar vet inte riktigt om jag vill jobba där det känns bra när jag är där och jag trivs med personalen än så länge haha

Blev att se skräck film igår med mattias men jag somna typiskt mig att alltid somna när jag ska kolla på film sen blev man ju väckt tidigt imorse av SANDRA EDMAN sen blev det  att gå bort till lägenheten som såg helt för J-vlig ut höll typ på att börja gråta så imorgon blir det att städa det sista sen flytta hem igen känns skönt=)
Nej dags att gå upp och byta kläder sen dra mig ner mot bussen och åka till jobbet!
Ses ikväll
PussåKram

Tråkigttttt!

Har skit tråkigt sitter uppe vid Marcus och sitter i mitt rum som jag har här haha Mattias och Jonas sitter här utan för och spelar cs eller fan det heter skit tråkiga är dom iaf funderar på att kanske åka in till stan och ta en fika orkar inte vara i klinte längre börjar bli ganska trött på det händer inte så mycket här. Nästa vecka blir det att flytta hem till min egna lägenhet där det är helt ny renoverat äntligen kommer bli så fint=) Köket va ju helt vit innan nu blir det mer cafe latte färg och sov rummet va ljus rosa och vit nu blir det lite lila med blomemr på och ben vit=) sen i vardagsrummet va det brunt och vit nu blir det grå med mönster kommer bli så fint=)
Helgen vete fan vad jag ska göra vill jobba men känns inte så trevligt att att stå bland kunder och servera mat när man har värsta hostan men det blir iaf till att stor städa hela lägenheten sen blir det väl att ta ett glas vin med Sandra tror jag! Eller film kväll med lite folk vore oxå trevligt!

Vill åka till stockholm igen längtar hem igen, har lite beslut ångest jag vill flytta hem till tyresö men samtidigt så vill jag stanna här har inget som håller mig kvar här nere men ändå så finns det något som håller mig kvar ååå jag vet inte får se vad som händer till sommaren kanske blir att man stannar kvar=) det beror ju på vad som händer.

TYRESÖ eller GOTLAND eller inget alls det e ju frågan Skiter nog i KLINTEHAMN det kan jag ju bara glömma!

Blir inte stan iaf kom aldrig iväg till bussen blir nog bara att vara hemma och typ gå och sova är helt slut vill bara sova har inte haft någon bra dag idag faktisk har tänkt som fan och det blir jobbigt när man tänker för mycket men aldrig kommer på några svar eller får några svar! Kanske blir att se med Mattias! Nej ska nog gå ut och röka nu sen hoppa in i en dusch sen krypa ner i sängen=)
Nej nu börjar jag bli alldelles för trött så jag skriver fel saker haha
PussåKram

Har flyttat!

Har flyttat hem till marcus karlsson igår Gotlandshem ska renovera hela min lägenhet känns sjukt bra=)
 Vet att jag har varit skit dålig på att skriva har varit lite mycket ska bättra mig=)
Har jobbat hela helgen på Torgkrogen är helt slut idag men det gick bra dom ringde mig idag och ville att jag skulle komma in och prata om lön för dom ville ha kvar mig=)
Nej ska låta Marcus ta sin data nu snodde den lite hahaha=)
Skriver mer sen eller imorgon!
pussåkram

nnnnn vvvvv bbbbb

malin har typ glömt bloggen totalt !

Stan!

Fick sova ut idag äntligen=) vaknade vid elva tiden och jag Smulan. Idag blir det att åka in till stan med Smulan lovade henne att när jag kom till Sthlm så skulle vi ha en stan dag gå på stan shoppa m.m.=) Kan bli kul det ska leta efter ett par skor Sandra vill ha dom fanns inte på gotland sen blir det ta hål i tungan om jag vågar så klart är lite rädd hahaha typiskt mig är ju nål rädd men åndå har jag vågar ta hål i navelen läppen gaddat mig hahaha! Kom nyss ur duschen ska börjar fixa mig kommer in efter stan och visar vad jag köpt=)
Puss puss

Torsdag!

Har varit hemma hela dagen kom hem från stan och skogås tio i sex i morse upp kl 7 igen för att tvätta helt död va jag syrran och nathalie försökte väcka mig men det tog fan en bra stund innan jag kom upp hahaha=) Tvättade till 10 fatta att jag är trött nu eller?

Nathalie skulle på fest i Strand så jag följde med henne till bussen vid elva tiden typ shit hon börjar bli stor nu det är lite jobbigt faktiskt men samtidigt kul=)
Efter jag dumpat smulan ( Nathalie) så gick jag och möte upp vickie skulle gå till statiol cigg slutade med att vi gick in på Curres vickie tog en öl och jag cola=) sen ner till centrum igen för att hämta smulan sen följde vi med vickie hem igen tjej ska gå själv på nätterna=)

Imorgon blir det stan iaf med smulan på dagen shoppa lite me like=)
Ska sätta på en film nu sen sova lite tror det blir New moon=)

Sov gott everyone så ses vi imorgon puss puss


Ute en tisdags kväll=)

Ok, ska fatta mig lite kort e skit trött verkligen! Gick ju på bio igår skulle kolla på farsan men det blev I love you Phillip Morris a ok den va ganska bra men det va  någon jag skulle kunna hyra hem eller så men inte bio men den funka! Efter bion bestämde vi för att gå ut så vi drog till kelly´s va där till två typ en drog vi ner till 54 fy fan vad lite folk det kan vara här i sthlm city besviken eller?
Sen gick vi från medborgarplatsen till gullmarsplan! Sen blev det bara hem och sova=)

Kl8 i morse vaknar jag av att Markko kommer in i rummet skriker och slå i dörren och frågar den som ska ha frukost från mcdonals går upp nu jag kollade bara på honom vände mig om och fortsatte sov kl 8 på morgonen shit ta det lite lugna=)

Ska vakna till lite vet inte om jag ska åka in till stan får se hur det blir!

Ses sen PussåKram


Bio!

Ok vakna kl7 av att min syster väcker mig för jag ska vara uppe när målaren kommer halv 8 som att hon ska till jobbet men hon kände att hon mådde dåligt så det blev att hon stanna hemma!
Gick ner till centrum med Nathalie och fixade lite saker åt min bror sen gick och åt lunch med Nathalie filé oscar blev det mums så jävla gott!
Gick hem skulle lägga mig och kolla på Twilight med Nathalie men jag råkade somna x antal gånger men fick inte sova Nathalie tyckte jag skulle kolla på filmen med henne men efter en stund jag hade tvingat mig själv att vara vaken kollade jag på henne då sov HON fatta jag fick inte men hon fick men det tog inte så lång tid innan jag somna=)

Ikväll blir det bio ska se farsan vet någon om den är bra? Har hört att den ska vara bra med också dålig! Jaja jag ser den sen så får ju jag av göra själv=) Ses sen då. PussåKram


GRATTIS!


 Ska passa på att lägga in ett snabbt inlägg till världens BÄSTA tjej som fyller 22 år idag plus att mitt gudbarn blir 2 månader idag han har blivit så stor! Grattis Jessica schröder Saknar dig massor älskar dig!


minnen!

Den här låten har jag finna minnen från till en person som jag faktiskt saknar och har jätte roligt ihop med=)
Puss på dig! <3

Så seg

Ok ska fatta mig lite kort ligger i sängen ock kollar på filmen Dagboken så fin film faktiskt love it=)

Min kära syster Camilla gick ju in på min blogg och skulle skriva lite haha inte får man ha något för sig själv här hemma;) Men det e ok ska lägga in en bild på henne tänkte jag så när hon går in sen så ser hon att jag har lagt upp en på henne får se vad hon säger då=) Haha detta kan bli roligt Aja vet att hon älskar mig ändå=)

Hej hopp

Jaha, så det är min dotter som fixat till denna coola sida, fan vad hon kan, men så är det ju med dagens ungdomar, nu lät jag gammal haha ( by the way!! JAG ÄR SKITUNG!!!!!). Ok, ska väl börja läsa min allra första blogg då och hålla mig uppdaterad, hehe, jag har ju koll nu när du är här hemma ialla fall lillasyster där..

Puss Puss från storasyster Camilla

Kom igen, mer snö?

Vakna typ vid en elva av att min kära syster dotter kommer in och väcker mig för hon har gjort en gaddning där det står hennes och lillebrors pappas namn jätte fina blev dom=)

Hade ju planer för att grilla idag med tjejerna men när jag vaknar så har jag fått mess från eloisa där det står "haha vi som skulle grilla idag haha" ett tecken på att et är dåligt väder så jag frågar min syster vad är det för väder ute och hon säger  det snöar trodde hon skoja med mig så jag går upp och kollar då är det ju typ 2 decimeter snö ute vart tog våren vägen? Så jag ringde ner till lina på gotland då hade hon suttit ute i linne och tagit en cig och morgon kaffe det kändes ju så här halv roligt! ska hoppa in i en dusch och fixa iordning mig sen blir det kanske att gadda sig =) Ses sen då puss puss


Söndag

Tack du min söta syster dotter haha kanske dags att byta lösenord för vem vet vad hon kanske går in och skriver:P nej då tror aldrig hon skulle göra det =)

Va ute och gick en sväng nu ikväll med eloisa gick förbi två kompisar som jag inte hade träffat på länge det e ganska kul att träffa folk man inte sätt på länge=)
Funderar på att gadda mig imorgon men jag vet inte vad för något bara, några ideér? Eller ta en percing i tungan beslut ångest:s det blir nog bra till slut.
Nej dags att krypa ner i sängen och sova en stund är ganska slut efter denna helg mig själv och skylla kanske=)
 Grillning imorgon ska bli kul=)
Sov gott every one! 
Du nathalie älskar dig mer!
Puss puss

Musik-Medina



När jag ändå är igång, så slänger jag in lite musik. Malin diggar Medina, och det här är några låtar från deras nya album.
/Nathalie

Sthlm

Hello, Nathalie här :)
Malin är ute och går en promenad med några vänner tror jag, de catchar up lite haha. Tänkte passa på att logga in på hennes blogg eftersom att jag kan hennes lösenord hehe. Lite credit till lilla mig som fixade hennes design (även fast jag inte har en egen blogg), känner mig väldigt cool just nu.
Tänkte städa upp efter lilla Malin som har invarderat mitt rum med hennes stoora resväska och hennes mängder av kläder! -det gör inget Malin, jag älskar dig ändå :)
puss


Malin och jag <3


Välkommen!





Mitt första inlägg i den här bloggen hade en annan men ville inte ha bloggspot så bytte till blogg skit tråkigt hade skrivit mycket men men börjar om på en ny ruta=)

Just nu sitter jag upp i stockholm kom hit i onsdags ska skriva lite om vad som hänt sen dess!
I torsdags så drog jag iväg tjejerna och deras pojkvännen=) det va skit kul verkligen. När jag vakna va jag fortfarande skit full mennmen det är kanske sånt man får ta när man är på kryssning haha! fredagen va jag inne i stan blev lite onykter där med och jag hittade inte hem från t-centrael hade sätt fel på bussarna så fick åka till slussen och ta bussen där i från men fatta jag kom hem halv sju och jag började rör mig från stället vid halv fyra så jag va ganska kall=) Lördags va ja på namn cermoni jätte mysigt och kul sen blev det fest efteråt sen stan men vända ganska fort som jag kom in=) ska lägga upp lite bilder från helgen sen fixa mig för att kolla på fotboll=) Ses ikväll Pusspuss

Malins nya blogg


                                                      Solo - Iyaz

Jag startar Malins första inlägg med en låt. 
kram, Nathalie.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0